Tyto stránky jsou pouze pro osoby starší 18 let.

Šetřeme planetu každým dechem

Udržitelnost, možnost recyklace a snížení dopadu na životní prostředí. To je směr nejen pro nás jako výrobce elektronických cigaret, ale i neustále rostoucí potřeba dospělých vaperů. V tomto článku se dozvíš jak na udržitelný vaping sVENIX a RELX produkty.
 
Jak už jistě víš, naše jednorázové e-cigarety VENIX X, Z, PRO a T nabízíme dospělým jedincům, kteří by rádi vyzkoušeli méně škodlivou alternativu ke klasickým cigaretám. Nejen vůči zdraví, peněžence, ale i životnímu prostředí. Tímto končí všudypřítomné a na oko bijící nedopalky na ulicích. V čem jsme teda jiní? Protože se naše produkty dají recyklovat. Stejně jako ostatní malé elektrospotřebiče nebo baterie, i naše zařízení patří do kontejnerů označených červenou barvou. Do směsného odpadu e-cigarety tedy nepatří. Takže až tvůj jednorázový VENIX doslouží, vyhledej nejbližší červený kontejner v okolí a třiď ho tam.
 
Pokud je VENIX pro tebe to pravé ořechové a chceš ještě více snížit dopad na planetu, můžeš přejít na naše zařízení s vyměnitelnými pody. Obecně se myšlenka udržitelnosti opírá hlavně o fakt, že by některé věci měly mít více jak jedno využití. Naše zařízení VENIX MAX nebo RELX tuhle podmínku rozhodně splňují. Nejen, že se dají recyklovat, ale na začátku si koupíš jen jedno zařízení a to ti už zůstane. Měníš pouze jednotlivé pody, které střídáš podle toho, na co zrovna máš chuť. Díky jednomu balení navíc potáhneš vícekrát v porovnání s jednorázovými e-cigaretami. V neposlední řadě výhodou zařízení VENIX MAX a RELX je i nižší uhlíková stopa při výrobě, protože využívá lithium-iontové baterie jen do zařízení, kdežto do samotných podů už nikoliv.
 
Chceme budovat zelenější budoucnost a proto i pravidelně slavíme Mezinárodní den recyklace a nadále budeme naší vapers komunitu vyzývat k zodpovědnému vapingu. Sleduj naše sociální sítě a newsletter, aby ti nic neuniklo. I malé změny totiž dělají největší rozdíly.
Používáme ověření věku Adulto